Necessitem el teu ajut

Volem fer conèixer la situació a Catalunya a tot el món mitjançant “What Catalans Want”. Ens pots ajudar?

Cover What Catalans Want

Patrocina l'entrega d'un o més exemplars del llibre als destinataris que tu vulguis. Si no saps exactament a qui enviar-lo, nosaltres triarem una o més persones de la nostra llista de dignataris, premsa, polítics, acadèmics, i empresaris internacionals. I si tens més persones a qui creus que l'hauríem d'enviar, guardarem els noms/adreces addicionals per futures entregues.

És clar, pots encarregar el llibre a Amazon (tant a Estats Units com al Regne Unit) o a la llibreria que tu vulguis. T'oferim aquest formulari—totalment en català—per facilitar la compra i entrega de tants exemplars del llibre com vulguis, sense que hagis de fer els tràmits personalment. Cada llibre val 29.99 euros i nosaltres ens ocupem de les despeses d'entrega dintre d'Europa i EUA.

A més, si ens ajudes a difondre el llibre, et regalem la versió electrònica, en formats EPUB, Kindle, i PDF, perquè el puguis llegir i gaudir tu també.

Sí, vull comprar “What Catalans Want” per un altre

És clar que pots comprar-ho per tu també :)

Llibres en color (29.99€)

Llibres en blanc i negre (13.46€)

Llibres electrònics (5.49€)

Destinatari(s):

El pagament es realitzarà a través de Paypal (o la teva targeta de crèdit). Digue'ns les teves dades perquè et puguem enviar la factura.

Adreça electrònica

Si us plau, tecleja la adreça electrònica de nou:

Introdueix les teves dades:

Tecleja les lletres de l'imatge (així no rebem massa spam):